Dressoir Torsjö

GERESERVEERD

Mooi groot en stevig Scandinavisch dressoir met unieke spiegelwand rechtstreeks uit Zweden!

Typische stijl Scandinavisch design met unieke greepjes en schuine poten. Het wandmeubel heeft een chique uitstraling dankzij de eenvoud en hoge schuine poten. Het dressoir heeft 3 grote lades en 3 vakken. Twee van de vakken hebben planken en één vak heeft een unieke spiegelwand met een plank en twee lades. 

Het dressoir heeft aan de binnenkant wat krassen op de planken. Als de kast gevuld is, is dit verder niet zichtbaar. De plank van de spiegelwand hangt iets scheef op de foto maar dit is inmiddels opgelost. De buitenkant van het dressoir is in zeer goede staat en kan zo nog jaren mee. Bovenop zit een kras maar deze is opgevuld en daardoor nauwelijks zichtbaar.

Breedte: 160 cm
Diepte: 43 cm
Hoogte: 114 cm

Wees lief voor je vintage meubel. Fineer en hout zijn erg gevoelig voor watervlekken. Let daarom goed op met waterdruppels van planten en ik raad altijd aan om viltjes te gebruiken voor je drankjes.

Het meubel kan op afspraak opgehaald worden in Zwolle. Het is ook mogelijk het meubel te laten bezorgen. Deze kosten zijn afhankelijk van de afstand en de grootte van het artikel. Vrachtkosten en risico zijn voor de koper. Neem contact op voor de mogelijkheden en kosten.

Interesse? Neem contact met ons op!